sammanfattning av året

31.12.2013 kl. 00:12

årets kännistory hände nångång i november. twisted ankle ledde till en månads salikielto

 

Jag vaknar till det att nån mummu sparkar mig ¨MÅSTE HINNA TILL SYNAGOGAN¨ jag stiger upp från golve och springer till vessan för att spy. klassiskern händer: wc-locke studsar ner just i den kritiska stunden. jag vill lämna o städa men mummun sparkar fortfarande MÅSTE HINNA TILL SYNAGOGAN!!!!!! Vi lämnar bostaden samtidigt. Vi går en bit sida vid sida, i samma mummu gångstil eftersom min fot gått ur led(dom spela beyonces grown woman på dtm, ända ja minns)

sen skiljs vi åt me mummun. det var då int min mummu. jag har fan ingen aing vems mummu de va. jag går en bit och sätter handen i fickan.hittar en lapp som säger 'Seija' och hennes telefonnumer. kvällen gick u som önskat: vaknade inte hemifrån och fick ett telefonnummer..........

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

'I buy my own diamonds and I buy my own rings' lyder Pajkvinnans känniviestin. Och säkert Beyoncés också.

Senaste kommentarer

12.12, 14:15heheheh av mimmi
12.12, 14:15heheheh av mimmi
28.08, 22:39heheheh av tommix
06.06, 15:23semipaska tarjoilija av osmo